Ubuntu tafel

De Ubuntu eetkamertafel is met zijn grote sociale factor een goed voorbeeld van de interactie tussen mens en product. De tafel zorgt ervoor dat de gebruiker ’s ochtends ontspannen kan ontbijten, ’s middags effectief kan werken en ’s avonds met familie en vrienden kan genieten van een uitgebreid diner. De Ubuntu voegt zich zowel optisch als functioneel makkelijk in elke woning.

Het ontwerp heeft de naam Ubuntu gekregen. Dit is een term uit Zuid-Afrika in de Bantoe-taal en betekent: ‘Ik ben door wat we samen zijn.’. Een prachtige samenvatting voor het open karakter van een verfijnde eetkamertafel met archetypische waarden en een rauwe elegantie. De Ubuntu tafel zorgt er voor dat hij doet wat u er van mag verwachten.

De bamboe eetkamertafel benadrukt zijn open karakter mede door zijn flexibiliteit. Het ontwerp biedt de consument de mogelijkheid zelf te bepalen hoe de poten van de tafel ingesteld worden en beschikt over twee bergingsvakken welke ieder groot genoeg is voor een 17 inch laptop.


2012, Designstudio Lars Kloen. All rights reserved.

sluiten";